Tel: +382 30 402-196

bella_vista@t-com.me

Restoranti

Me një zgjedhje të pasur të specialiteteve tradicionale dhe të peshkut, të specialiteteve nga skara dhe oferta „a la card“, me zgjedhje të shkëlqyeshme të verërave të vendit dhe të huaja, si dhe me çmime atraktive, restoranti “Bella Vista” është vend i njohur për ndenje dhe dëfrim me specialitetet e jashtëzakonshme.

më shumë

Akomodimi

“BELLA VISTA” Ju ofron edhe akomodim komfor në dhomat e veta të rregulluara në mënyrë luksoze në një vend tepër atraktiv nga ku shtrihet pamja e mrekullueshme e detit dhe e Kalasë së Ulqinit.

më shumë

Agjencia

Shërbimet tona janë shërbime të akomodimit dhe rezervimit, komunikacionit detar, pranimi i mysafirëve, ekskursione, rent-a-car. Dallohemi nga agjencitë tjera turistike në atë se tek ne mund të gjeni edhe aranzhmane të bëra vetëm për Ju në formën e self-drive (vetorganizimit) të turneve apo piknikëve.

më shumë